Дніпропетровщина збільшила виробництво м’яса, сиру та молока

М’ясо, сир, молоко, крупи, олія. Цих продуктів у 2016-у на Дніпропетровщині стало більше. Виробництво нарощують харчові та переробні підприємства області. Про це повідомляє СІЧЕСЛАВ INFO з посиланням на Дніпровську ОДА.

«Продукція, яку виробляють на Дніпропетровщині, відзначається своєю якістю та доступною ціною. Це підтверджує високий попит. Відтак підприємства області нарощують виробництво. Регіон забезпечує основними продуктами харчування власний ринок та постачає їх до інших областей», – розповів начальник управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА Вадим Удовицький.

Нарощували потужності харчові та переробні підприємства області і в 2016 році. Порівняно з 2015-м, випустили на понад 60% більше яловичини. На 17% зросло виробництво сирів, на 12% – рідкого молока. Виготовили на 8% більше круп, на 7% – нерафінованої соняшникової олії. Зросло виробництво й негазованої мінеральної води, шоколаду, йогурту.

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *