У Дніпрі смажили сирі курячі яйця на шампурах

У Дніпрі – вперше в світі – вдалося посмажити на шампурах на мангалі 355 сирих курячих яєць, повідомляє сайт Дніпро сьогодні з посиланням на прес-службу Дніпровської міської ради.

Під час гастрономічного фестивалю встановили цілу низку рекордів. Свідоцтво про надзвичайні кулінарні досягнення міста вручили меру Дніпра Борису Філатову.

До Книги рекордів України внесли одразу 7 здобутків. Серед них – найбільше карамельне панно розміром 1х1,5 метра, найбільша тарілка м’ясних делікатесів, найбільший бар, збудований з баночок з горіхами, та найбільша кількість логотипів, намальованих хною.

На набережній провели також кулінарну естафету. За годину містянам вдалося нашаткувати 457 кг капусти. Змагання також удостоїли місця в загальнонаціональному переліку рекордів.